Hollands KroonVideo

Start van de Wieringer avondvierdaagse (video)

Hippolytushoef – De Soroptimistclub Wieringerland kon na twee jaar eindelijk weer een echte vierdaagse over het voormalige eiland Wieringen organiseren. Het was dinsdagavond weer ouderwets druk en gezellig op de sportvelden bij de sporthal en ongeveer 360 deelnemers verzamelden om deel te gaan nemen aan de drie afstanden, 2½, 5 en 10 kilometer.

De heer de Vries uit Medemblik loopt voor de 40e keer mee en hij vindt het na al die jaren nog steeds een mooie vierdaagse.

Het heeft nog wel wat voeten in aarde gehad om deze vierdaagse door te laten gaan. Zoals zoveel verenigingen heeft ook de Soroptimistclub moeite om vrijwilligers te vinden. Gelukkig hebben ze het toch weer voor elkaar gekregen en konden alle deelnemers goedgemutst en met mooi weer vertrekken.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button