Cultuur/Natuur

Week van de biologie bij De Helderse Vallei

Den Helder – Ook dit jaar organiseert het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) de week van de biologie. Het NIBI vindt het belangrijk, dat steeds meer mensen meer weten van biologie. Deze kennis is handig bij keuzes op gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid, maar het is ook gewoon leuk en interessant om meer te weten over het leven op onze planeet. Ook De Helderse Vallei doet mee met de Week van de biologie.

Van dinsdag 24 tot en met zondag 29 mei kunnen bezoekers dagelijks gratis een zoekkaart naar keuze lenen bij de balie in het duurzaamheidscentrum. Met die kaart in de hand kunnen de deelnemers zelf uitzoeken welke dieren en planten er zoal leven in de natuur rondom De Helderse Vallei.

Het duurzaamheidscentrum van De Helderse Vallei is geopend van 10:00 tot 16:30 uur, ook op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei). Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button