Uitgaan

Elly Doolaard organiseert schilderworkshop ‘zee en strand’ in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Kunstenares Elly Doolaard organiseert zaterdag 25 mei de schildersworkshop ‘zee en strand’ in de Keesschuur te Anna Paulowna. De cursisten gaan met olieverf, grote kwasten en paletmessen te werk op forse doeken. De workshop duurt van 13:30 tot ongeveer 17:30 uur.

Elly vertelt dat iedereen kan meedoen aan deze cursus. “Beginnend of geroutineerd, iedereen is welkom. De begeleiding is intensief, maar ook gezellig.” Het thema zee en strand heeft vele gezichten, waaronder de woeste zee met een verlaten strand, zomerse taferelen met blije mensen of bijvoorbeeld een duin- en zeecombinatie. Deelnemers zijn helemaal vrij in wat ze willen schilderen.

Als introductie laat Elly de opbouw van lucht, duinen, strand en zee zien. Daarbij maakt ze gebruik van kwasten en een paletmes. Na de introductie gaan de cursisten zelf aan de slag. Halverwege is er een korte tussenbespreking met koffie/thee en na afloop worden de eindresultaten kort besproken.

Aanmelden
Voor meer inlichtingen en/of opgeven kan contact worden opgenomen via doolaard@hetnet.nl of telefoonnummer 0223-621610. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook even langskomen in het atelier aan Middenweg 9b in Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button