Uitgaan

Gezondheidsmarkt komt 25 mei naar Nieuw Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De Gezondheidsmarkt Positief Gezond strijkt 25 mei neer in Nieuw Den Helder. Op deze dag staat het bekender maken van een gezonde leefstijl in de Helderse gemeenschap centraal.

Samen met Dieet & Co, Fysiotherapie Geulstraat, Huisartsenpraktijk Samen Gezond, Apotheek Zuiderhaaks, Huisartsenpraktijk Kaaphoofd, Diëtist & Leefstijl, Team Sportservice Noordkop, Home-Start, Brijder Verslavingszorg, en MEE & de Wering, wordt Buurthuis West End omgetoverd tot een informatiecentrum. Bezoekers kunnen interessante informatie ophalen bij de stands en aansluiten bij informatieve en inspirerende workshops op het gebied van een gezonde levensstijl.

Tijdens de checkpunten van de Hartstichting in april, heeft Positief Gezond in Nieuw Den Helder leefstijlgesprekken gevoerd en waardevolle informatie verzameld over de Helderse gemeenschap. Deze inzichten hebben geleid tot de ontwikkeling van een Gezondheidsmarkt, die direct aansluit bij de behoeften en interesses van de bewoners.

Meerdere stands
De Gezondheidsmarkt biedt een toffe markt en diverse workshops, allemaal gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl. Op de markt staan verschillende stands waar bezoekers meer informatie krijgen over praktische gezinshulp, gezondheidsadvies en medicatie, gezonde voeding en valpreventie aan de hand van een smartfloor.

Naast de verschillende stands zijn er leuke workshops en lezingen, waarbij experts op het gebied van slaap, yoga, mindfulness, voeding en beweging hun kennis delen. Zo begint om 10:00 uur een workshop rondom slaap, yoga en mindfulness. Om 11:15 uur en 13:00 uur zijn er workshops gericht op voeding en cholesterol. En om 12:00 uur wordt de middag afgetrapt met een workshop over beweegvoorlichting. De workshops zijn ontworpen om handige tips en inzichten te delen, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om positieve veranderingen aan te brengen in hun levensstijl.

Meer informatie
De Gezondheidsmarkt is open voor iedereen. Inloop is tussen 10:00 uur en 14:00 uur en helemaal gratis. Mensen met vragen kunnen contact opnemen met Marijke de Wijs via mdewijs@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button