Sport

Bootcamp Breezand onder leiding van Maaike en Naomi

Breezand – Sinds 2013 kun je ze wekelijks in Breezand tegenkomen: een groep enthousiaste sporters die hardlopen, springen en krachtoefeningen doen. Onder de bezielende leiding van Bootcamp Breezand wordt het hele lijf flink aangepakt.

Trainsters Maaike Dalmaijer en Naomi Chun hebben sinds januari 2020 de Bootcamp van Slim Fit diëtist en lifestylecoach Esther Van den Berg-Ruigrok overgenomen en zijn bloedfanatiek: “Buiten sporten is heerlijk. We maken onder meer gebruik van wat de natuur ons aanbiedt en proberen onze sporters steeds weer uit te dagen. Door onze kennis en ervaring kunnen we hen op een veilige en juiste manier begeleiden”, legt Naomi uit.

Voor iedereen
Bootcamp Breezand is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of onervaren, topsporter of recreatieve sporter. “De training wordt aangepast aan het level van de deelnemer. Doordat iedereen in een groep traint is de motivatie groot. Het doel is kracht en uithouding te verbeteren gedurende de periode van een uur. We trainen op vier momenten in de week, dus voldoende kansen om lekker mee te doen!”

Maaike Dalmaijer is oud-speelster van ZAP Dames 1 Handbal en weet dus wel van aanpakken. Daarnaast trainde ze de handbal-jeugd en kent ze alle trucjes om het onderste uit de kan van de sporter te halen. Naomi sportte al jaren mee met de bootcamp en gaf altijd alles wat ze had. Daarnaast motiveerde ze haar medesporters en nam ze hier en daar een training over, als Maaike bijvoorbeeld een wedstrijd had. Sinds 2018 is ze officieel als trainster werkzaam bij Bootcamp Breezand.

Maaike en Naomi worden bijgestaan door Robin de Jong die sinds mei 2019 bij de bootcamp is gestart als trainer. Robin heeft ervaring met het verzorgen van de kracht- en conditietraining van de ZAP handbal-jeugd en van de Dames 1 Handbal.

Gratis proefles
Nu de bootcamp door Maaike en Naomi wordt geleid was het ook tijd voor een nieuwe huisstijl. Met ingang van juni is Bootcamp Breezand nu vinden met hun nieuwe logo. Bootcampen en een combinatie van uithoudingsvermogen en kracht zelf ervaren? Doe mee met een gratis proefles. Aanmelden kan via bootcampbreezand@gmail.com of stuur een WhatsAppje: Maaike: 06 441 230 03 of Naomi: 06 122 051 40.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button