Hollands KroonSport

De poort weer open bij Tennis Club Middenmeer

Middenmeer – Tennis Club Middenmeer is een actieve vereniging. Met veel zelfwerkzaamheid en hulp van bedrijfsleven, Rabobank en gemeente Hollands Kroon leverde de club eind februari hun prachtige nieuwe accommodatie op. Het ziet er keurig uit. Helaas moest door de corona-maatregelen de poort alweer snel op slot.

Het tekent de club dat al snel een corona-coördinator werd aangesteld in de persoon van Wouter Zuidhof. Die heeft er samen met de club voor gezorgd dat er nu weer getennist kan worden. Natuurlijk binnen de geldende richtlijnen. Op de website van www.tcmiddenmeer.nl wordt dit alles goed omschreven. Inclusief een teaser. Want door de tennissers aan te moedigen om alvast naar de nieuwe aanblik van het clubgebouw te kijken wordt al voorgesorteerd op het moment dat er ook weer van die faciliteit gebruik gemaakt mag worden. Een positieve blik naar de toekomst.

Bij de Hollands Kroonse Uitdaging werd door de corona-coördinator met succes een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund aangevraagd. Dit om de financiële pijn die de corona-maatregelen met zich meebrengen enigszins te verzachten. De bijbehorende symbolische cheque werd onlangs uitgereikt.

Op de foto ziet u links Wouter Zuidhof, naast corona-coördinator ook penningmeester van TC Middenmeer en rechts Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button