Hollands Kroon

Inzenddatum video’s Open Cultuur Podium verlengd

Adverentie

Hollands Kroon – Video’s voor de uitzending van het derde Open Cultuur Podium in Hollands Kroon kunnen uiterlijk 23 juni aangeleverd worden. Hiertoe is besloten omdat enkele belangstellende deelnemers meer tijd nodig hebben.

Voorbeelden om mee te doen zijn het zingen van een lied, het maken van muziek, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, vertel iets over gemaakte schilderij enzovoort. Denk breed.

De video in of de link waar de video kan worden gedownload moet uiterlijk 23 juni, bij voorkeur met WeTransfer, opgestuurd zijn naar openpodiumhk@gmail.com . Vermeld voor- en achternaam contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over de bijdrage.

De uitzending van het Open Cultuur Podium zal plaatsvinden op zondag 28 juni vanaf 17.00 uur via facebook van het CPHK. Voor vragen mail naar openpodiumhk@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button