Texel

Beruchte ‘Autokrasser’ Texel mogelijk ook in Den Burg actief

Adverentie

Texel – De afgelopen maanden zijn tientallen auto’s bekrast op Texel. De meeste bekrassingen van auto’s werden aanvankelijk gemeld in De Koog. Op 26 mei deed de politie van Texel nog een oproep aan auto eigenaren met schade. Uit hun eerste onderzoek kwam naar voren dat meerdere slachtoffers zich niet gemeld hadden en geen aangifte hebben gedaan. De politie meldde dat het doen van een aangifte noodzakelijk is om een onderzoek te kunnen starten en dat zij graag in contact komen met de slachtoffers.

In dezelfde periode werd er al door meerdere mensen gemeld op Social Media dat de autokrasser ook al maanden in Den Burg actief zou zijn en daar ook vele auto’s bekrast zou hebben onder andere in de Julianastraat.

In de afgelopen dagen blijken er in Den Burg meerdere auto’s zijn te bekrast / beschadigd waar onder een Ford Ka op de parkeerplaats van het Gemeentehuis. De eigenaar van de Ford Ka dreigt videobeelden te publiceren op Facebook indien de dader zich niet snel meldt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button