Kop van Noord-Holland

KopGroep Bibliotheken organiseert Opvoedcafé over tegenslagen

Kop van Noord-Holland – Het thema ‘tegenslagen’ staat centraal in het laatste online opvoedcafé voor de zomervakantie, dat op dinsdag 22 juni plaatsvindt. Onder meer wordt antwoord gegeven op vragen zoals “Hoe help je kinderen als er tegenslag in hun leven is? En hoe ga je zelf om met tegenslag als ouder?”

Als gezin ‘in zwaar weer’ raken is natuurlijk niet alleen in coronatijd. Ouders kunnen bijvoorbeeld hun baan verliezen, iemand uit het gezin kan ziek worden, er kan sprake zijn van een echtscheiding of mensen in de omgeving van het kind kunnen overlijden. Voor kinderen kan zwaar weer ook betekenen dat er verhuisd wordt of een kind moet een jaar overdoen omdat zij zijn blijven zitten.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven voor het online Opvoedcafé. Dat kan via de website van de bibliotheek www.kopgroepbibliotheken.nl of via www.heldersopvoeden.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijgen zij een link om in te loggen toegestuurd.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button