112

Auto total loss na harde klapper op beruchte kruising (video)

Adverentie

Texel – De hulpdiensten van Texel werden vrijdagochtend kort na 09.00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Pontweg met de Westerweg in Den Burg. Op de beruchte kruising zijn twee auto’s op elkaar geklapt door een voorrangsfout van één van de bestuurders.

Zowel in de berm als op het wegdek lagen brokstukken en ieder geval één van de twee auto’s is total loss. Door het ongeluk was zowel de oprit van de Westerweg naar de Pontweg, als het fietspad richting de TESO boot tijdelijk afgezet door de politie.

Eén persoon is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger kwam ter plaatse voor het bergen van beide auto’s. Het is een beruchte kruising op Texel waar het veel vaker raak is. Er wordt al jaren gepraat over een rotonde, maar tot nu toe zonder succes.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button