Den Helder

Bemiddelaars op de koffie bij burgemeester

Adverentie

Den Helder – De gemeente Den Helder wil graag een goede leefomgeving. Buurtbemiddelaars kunnen daar een belangrijke rol bij spelen. Burgemeester Jan de Boer had voor donderdag alle huidige buurtbemiddelaars uitgenodigd voor koffie en een taartje op het gemeentehuis.

“We hebben een klein uurtje bij elkaar gezeten”, laat Jasper Tolhuijs weten. “Daarin hebben wij een enthousiaste burgemeester ervaren, die op betrokken wijze doorvroeg naar het actuele reilen en zeilen. Hoe verging het ons het afgelopen jaar en wat hebben wij van de gemeente nodig om van Buurtbemiddeling het succes te maken dat wij allemaal zo graag zouden willen zien?”

Nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaringen van alle bemiddelaars gaf de burgemeester aan dat hij graag over zes maanden weer een nieuwe bijeenkomst wil hebben. Natuurlijk met alle huidige bemiddelaars. “Wij hopen tegen die tijd dat de groep dan op volle sterkte is, zodat we sneller kunnen reageren op alle vragen die nu op ons af komen. We werken er allemaal hard aan. Het is fijn om onze burgemeester hierbij als partner aan onze zijde te hebben.”

Wie zelf meer wil weten over de buurtbemiddelaars of interesse heeft zich bij de groep aan te sluiten, kan zich melden via info@buurtbemiddelingdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button