112

Fietser van de sokken gereden op de Zanddijk

Julianadorp – Een fietser is vrijdagmiddag ten val gekomen na te zijn aangetikt door een auto op de Zanddijk, ter hoogte van Residence Julianadorp. Hij is door omstanders, die direct eerste hulp hebben toegepast, overgedragen aan een gealarmeerd ambulanceteam.

Na te zijn gestabiliseerd is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht en sprak met getuigen.

Verkeer werd tijdens het incident begeleid, er was maar een rijbaan beschikbaar

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. De zanddijk is ook wel een gevaarlijke weg voor fietser.Hoogste tijd voor een fietspad of anders een verbod om te fietsen.Er loopt immers een fietspad door de duinen.

  2. Controle op wat : racefietsers die als groepje met het zwart voor hun ogen daar fietsen alsof ze met de tour de France bezig zijn ?En zich nergens wat van aan trekken ? Of op ouderen op hun elektrische fietsen die ze amper onder controle hebben ? En wie gaat er dan controleren ? De politie ? Die hebben een structureel personeels te kort .En hogere straffen ? dat betekent dat we het OM gaan overspoelen met nog meer strafzaken .Dat kunnen ze helemaal niet aan want ook daar is personeels te kort en achterstand .Duizenden kleine zaken worden niet eens meer behandeld .Kom onder je steen vandaan RB . Het enige wat helpt is zolang er geen fietspad is de weg afsluiten voor fietsers en ze door de duinen laten fietsen.

      1. Ha, ha. Zo ken ik er nog wel een paar. voorbeelden om van een bepaald soort ellende af te komen. Alle mensen om het leven brengen, dan is er geen misdaad of onrecht meer bijvoorbeeld: de wereld zou er in elk geval flink van opknappen. Of: alle raadsleden naar huis sturen, dan is er geen wanbeleid meer en ben je van de plucheplakkers en volksverlakkers af. Of alle asielzoekers het land uit zetten, dan zijn er ook geen problemen met de opvang meer en houdt Nederland geld over……
        Goed, zo kent u zelf vast ook nog wel een paar rigoureuze oplossingen die aan allerhande problemen een einde maakt, maar die weinig realistisch zijn…..,

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: