Den HelderUitgaan

Helders Bierfestival terug van weggeweest in De Kampanje

Advertentie:

Den Helder – De vorige edities waren een daverend succes en het festival is dit jaar terug van weggeweest. Het Helders Bier Festival in De Kampanje is op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, regionale, landelijke én internationale Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze editie zijn er ruim twintig toonaangevende bierbrouwerijen, zoals Helderse Jongens, Sancti Adalberti, Brouwerij Uiltje, Brouwerij De Molen, Brewdog Company en Weihenstephaner. Ook wie niet van bier houdt kan zich toch laten verrassen op dit festival. Naast de smaakvolle biertjes zorgen wijn, ciders en cocktails, lekkere hapjes en fijne muziek voor het optimale festivalgevoel.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is reeds gestart. Het Helders Bier Festival wordt gehouden op vrijdag 16 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 17 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en twee consumptiemunten in de voorverkoop is € 12,50 en aan de deur € 15,-. Speciale consumptiemunten zijn op het festival te koop.

Kaartverkoop, info en de laatste ontwikkelingen, vind je op www.kampanje.nl/HeldersBierFestival. Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button