112

Stapel reclamefolders in brand gestoken

Den Helder – Niet iedereen krijgt deze week de al dan niet gewenste reclamefolders. Een deel hiervan bleek vrijdagavond rond 20.55 uur was in brand te staan. De brandende stapel reclamefolders was aan de Doggersvaart in Den Helder.

De brandweer heeft de folders en het vrijdagkrantje van Rodi (het Nieuwsblad Den Helder) uit elkaar getrokken om zo sneller het vuur te kunnen blussen. Bij de brand kwam enige tijd flink wat rook vrij. De brand was snel onder controle.

De politie onderzoekt de brand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Fijne plek ook bij dat vogel observatie punt. Even opzoeken wie de plaatselijke bezorger van die krantjes is en een paar vragen stellen misschien.

Back to top button
%d bloggers liken dit: