Hollands Kroon

Wie bakt de gezondste en lekkerste taart van Hollands Kroon?

Hollands Kroon – Wie bakt er mee voor Hospice “Het Tweede Thuis” met de gezondste en lekkerste taart van Hollands Kroon met lokale ingrediënten? Denk aan bijvoorbeeld een worteltaart, een verse vruchten taart of een hartige taart.

Er is een jury samengesteld welke de taarten proeft en keurt. Zij kijken naar uiterlijk, smaak en lokale betrokkenheid. Dit evenement is toegevoegd aan het 10-jarig bestaan van Hollands Kroon en vindt plaats tijdens het Healthy-fest in Wieringerwerf. De taart kan bij de kraam worden ingeleverd op 9 juli vóór 09:30 uur in Wieringerwerf. Na de officiële opening van het Healthy-fest, door een medewerker van de gemeente Hollands Kroon, vindt de prijsuitreiking plaats.

De taarten zullen na de prijsuitreiking gesneden worden voor bij de koffie/thee of geheel verkocht worden om mee naar huis te nemen. De opbrengst van de taartenverkoop komt geheel ten goede aan Het Hospice “Het Tweede Thuis”, dat in Hollands Kroon wordt gerealiseerd.

Aanmelden kan via de email: taartenbakwedstrijd@hettweedethuis.nl. Vergeet niet naam en telefoonnummer te vermelden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button