Uitgaan

Tweede editie Tuinfeest bij het FUNdament: Workshops, muziek en meer

Advertentie:

Den Helder – Na het succes van de vorige editie organiseert het FUNdament dit jaar voor de tweede keer het Tuinfeest. Zaterdag 22 juni is iedereen van harte welkom om mee te doen aan diverse workshops, te luisteren naar live muziek of deel te nemen aan de wildpluk speurtocht. De activiteiten starten om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur.

Tijdens het tuinfeest is er een kleine markt met informatie over de Energiecoaches en het FUNdament zelf. Ook kunnen bezoekers zelf een cadeautje maken. Bezoekers kunnen genieten van de tuinen rondom het gebouw of actief aan de slag gaan tijdens één van de workshops. Kinderen kunnen zich de hele middag laten schminken of deelnemen aan een speurtocht. De entree is gratis en ook de workshops zijn kosteloos, zodat iedere inwoner van Den Helder mee kan doen.

Om 15.30 uur wordt in de Stiltetuin een gezamenlijke drumcirkel gehouden. Bezoekers mogen een eigen drum meenemen of een drum maken van gerecycled materiaal tijdens één van de workshops. Meer informatie over het Tuinfeest is te vinden de Facebookpagina van het FUNdament.

Toon meer

Calvin Vliegen

Calvin Vliegen is sinds november 2023 als videoverslaggever/editor werkzaam bij Regio Noordkop. Calvin is bereikbaar via calvin@regionoordkop.nl of telefonisch via 06-27656370.

Wellicht ook interessant

Back to top button