MSV Zeemacht pakt vlak voor tijd nog punt

Den Helder – De zaalvoetbalsters van MSV Zeemacht hebben vrijdagavond in de eredivisie uit tegen koploper Drs Vijfje heel fraai nog een punt gepakt. Veertien seconde voor tijd kon Lara de Decker de verdiende 1-1 scoren.

Zeemacht wist vooraf dat het zwaar zou worden. Na een lange busreis begon het team van trainer Mark de Jong als een stoomtrein. Na elf minuten kon de thuisploeg scoren. Het betere spel was voor Zeemacht. Er werd volop druk gezet en de tegenstander kwam er echter verschillende keren gevaarlijk uit. Door de uitstekende Maaike Nieuwland werd dit tevens de ruststand.

In de rust werden de puntjes op de i gezet. ‘’We verschenen als herboren aan de start van het tweede bedrijf. Ondanks kansen aan beide zijde bleef het lang 1-0 voor de thuisploeg.’’ Nadat er nog meer druk was gezet door Zeemacht wisten de ‘sailors’ in de laatste veertien seconde nog te scoren via de sterk spelende Lara de Decker. ‘’Het voelde super de luxe. Echt heel fijn dit punt. We hebben laten zien wat we waard zijn.’’