112Hollands Kroon

Uitgebrande woning in Breezand stond net te koop

Adverentie

BREEZAND – Aan de buitenkant zie je alleen aan de dichtgetimmerde deur dat er iets gebeurd is. Afgelopen nacht vloog de woning aan de Wijdenes Spaansweg in brand. Het huis werd niet meer bewoond.

Van het interieur is weinig over. De muren en plafonds zijn zwartgeblakerd. Her en der liggen wat voorwerpen op de grond. Een tegeltje waar een spreuk op stond, is onleesbaar geworden. In de woonkamer staat nog een comfortabele stoel en op een richel staat een porseleinen hondje.

Lees ook: Woningbrand in Breezand

De woning stond sinds kort te koop. De oude eigenaar was recent overleden. Er hadden zich al een aantal kijkers gemeld bij de makelaar. Die bezichtigingen zullen een flinke tijd op zich moeten laten wachten. Vandaag komt een expert langs om de schade op te nemen.

De brand begon vannacht in de keuken. Hoe het vuur kon ontstaan is niet duidelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button