Overige

Gratis sporthanddoek in ruil voor oud gereedschap

Regio Noordkop – De inzameling van afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap steeg in 2019 met 6,5%. Nederland is de afgelopen maanden massaal aan het klussen geslagen tijdens de lockdown. Daarom zal het percentage met de warme zomer in het vooruitzicht naar verwachting stijgen.

E-waste wordt steeds vaker door consumenten meegenomen naar bijvoorbeeld een bouwmarkt om het daar in te leveren voor recycling. Om al die recylende klussers in het zonnetje te zetten verspreidt Wecycyle 45.000 gratis sporthanddoeken.

Bouwmarkten
Dit sportieve cadeau is op=op en ligt vanaf komende week klaar voor inleverlaars in ruil voor hun afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap bij bouwmarkten van Bauhaus, Bouwhof, Enorm, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis. Deze speciale bouwmarktcampagne wordt mogelijk gemaakt door SVEG (Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen) en wordt uitgevoerd door Wecycle.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button