Den HelderUitgaan

Na Juttersmarkt ook weer markt in Stadspark en kinderrommelmarkt

Den Helder – Na de zeer geslaagde eerste Juttersmarkt van dit seizoen gaat de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad ook de Kofferbakmarkt in het Stadspark en de Kinderrommelmarkt voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar in de Wezenstraat / Californiestraat organiseren. Voor beide evenementen geldt wel dat inschrijven verplicht is en dat kan per e-mail: info@heldersebinnenstad.nl.

Vanwege de coronacrisis zijn de plekken beperkter dan andere jaren, na inschrijving wordt een plek aangewezen door de marktmeester. Voor de kofferbakmarkt mogen de verkopers niet eerder uitstallen dan 07:00 uur. Voor de Kinderrommelmarkt is dit 08:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button