Den HelderUitgaanVideo

Ontsleutel het centrum van Den Helder

Den Helder – De komende weken is Den Helder het toneel van een interactief spel en iedereen kan meespelen. Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Den Helder. Ontsleutel de opdrachten en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

Ontsleuteld is een razendspannend stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Houdt je telefoon overigens goed bij de hand, want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien! Meedoen kan bijvoorbeeld samen met vrienden, familie of collega’s (maar alleen mag natuurlijk ook).

Interactieve beleving
Ontsleuteld is niet zomaar een spel, maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Deze interactieve ervaring is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de groepsgrootte. Dit uitstapje is geheel corona-proof, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Via de website is eenvoudig een datum en speeltijd naar wens te selecteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button