Overige

Jehovah’s Getuigen nodigen uit voor congres

Adverentie

Den Helder – Jehovah’s Getuigen uit Den Helder kunnen van 28 tot 30 juli 2023 hun jaarlijkse congres eindelijk weer fysiek bijwonen. Het thema is: “heb geduld!” De bijeenkomst is niet alleen voor Jehova’s Getuigen en de komende weken doen leden van de kerk dan ook hun best om geïnteresseerden uit te nodigen.

“De afgelopen drie jaar hebben we onze congressen wegens de covid-beperkingen online gehouden”, legt woordvoerder Maikel Korssen uit. “Maar deze zomer kunnen we weer naar onze congreshal in Swifterbant. Ik verwacht dat er meer dan 2.500 bezoekers uit een deel van regio Noord-Holland op ons congres aanwezig zullen zijn.” In de zomer van 2020, 2021 en 2022 hebben Jehovah’s Getuigen hun congressen voor de veiligheid thuis gevolgd. De programmaonderdelen waren vooraf opgenomen en zijn in meer dan 500 talen beschikbaar gesteld. ”Ondanks alle beperkingen gaf dit miljoenen mensen wereldwijd de gelegenheid het congres bij te wonen”, aldus Korssen. “Maar er gaat toch niets boven de fijne sfeer en het samenzijn van een congres op locatie.”

“Heb geduld”
Het congres met op de Bijbel gebaseerde lezingen, liederen en video’s is niet alleen voor Jehovah’s Getuigen. “Het thema dit jaar is “Heb geduld!”. We leven in een heel gehaaste en chaotische wereld, dus verkennen hoe je geduld in bijvoorbeeld je gezin en je werk kan tonen, is voor iedereen interessant.” De komende weken doen Jehovah’s Getuigen dan ook hun best om de inwoners van Den Helder uit te nodigen voor het evenement. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en er worden geen collectes gehouden. Het adres van de congreshal is Randweg 1-3 in Swifterbant.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button