Den HelderJeugdVideo

Feestelijke start schooljaar op de Tuindorpschool (video)

Advertentie:

Den Helder – De zomervakantie is voorbij en dus openden de scholen in de Regio Noordkop maandagochtend weer de deuren. Bij de Tuindorpschool in Den Helder maakten ze er een extra feestelijk begin van, met dans en een heuse brassband. Alle leerlingen werden welkom geheten door de medewerkers van de school.

“Een goed feestje”, noemt schooldirecteur Wietske Wijnants het begin van het schooljaar. “En dat mag zo’n eerste schooldag ook zijn! We zijn gewoon heel blij iedereen weer te zien, dus we proberen er altijd wel een leuke activiteit bij te hebben.” De Tuindorpschool pakte dit keer echter extra uit, want het schoolplein is vernieuwd, ze hebben nu zelfs een blote voetenpad en modderkeuken. Ook nieuw is peuterspeelzaal De Tovertuin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button