Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon : vrijwilligers maken het verschil

Anna Paulowna – Gemeente Hollands Kroon roept haar inwoners op vrijwilligers aan te melden, zodat de gemeente deze groep mensen in het najaar in het zonnetje kan zetten. Via een contactformulier op de website van Hollands Kroon kunnen inwoners vanaf 24 augustus mensen aanmelden.

Gemeente Hollands Kroon laat via haar website weten dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn en vaak zelfs onmisbaar. Daarom willen zij de vrijwilligers in Hollands Kroon laten weten dat hun werk zeer op prijs wordt gesteld.

Wie een vrijwilliger kent, jong of oud, kort of langer actief en die een pluim verdient vanwege zijn of haar tomeloze inzet, kan dit via de website van 24 augustus tot en met 4 september kenbaar maken : https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/vrijwilligers-maken-het-verschil-en-worden-gewaardeerd

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button