Den Helder

Hoosbui verrast de Noordkop

Den Helder – Dat frist lekker op, zo’n buitje! Den Helder en Julianadorp werden maandag aan het eind van de middag verrast door een flinke regenbui, inclusief hagel en onweer. Op sommige wegen was het zicht plots tot vrijwel nul gereduceerd, waardoor heel wat automobilisten heel verstandig het voertuig even aan de kant zetten.

Ook de brandweer kreeg veel meldingen van wateroverlast. Ondergelopen straten, huizen en zelfs in winkelcentrum Schooten Plaza moest de boel worden leeggepompt. In korte tijd vielen er in de regio vele millimeters neerslag. Het leverde in elk geval een aantal ‘mooie’ plaatjes op!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button