Sport

RTV Toon Jacobs en TFG samen op de fiets

Den Helder – RTV Toon Jacobs en Toer Fiets Groep Den Helder gaan zondag 23 augustus samen op pad. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn een start om 8:30 uur.

De eerste groep rijdt de Zeeweringstocht van 70 kilometer naar Petten en rijdt een gemiddelde van omstreeks 22 kilometer. De andere groep rijdt de Historytocht van 85 kilometer naar Wieringerwerf en met een iets hogere snelheid.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Zie voor verdere inlichtingen op rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button