Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Scholen beginnen weer, let op parkeergedrag!

Regio Noordkop – De scholen beginnen vandaag (maandag 17 augustus) weer. Dit kan ’s ochtends vroeg en in de middag weer een drukker verkeersbeeld teweeg brengen. De politie vraagt daarom nog maar eens extra aandacht voor het parkeren rondom de scholen.

“Wij ontvangen helaas veel klachten omtrent parkeergedrag. Let hier op bij het afzetten of weer ophalen van de kinderen”, meldt de politie. “Daarnaast constateren wij onder de jeugd nog steeds veel gebruik van de mobiele telefoon op de fiets. Als deelnemer aan het verkeer is het NIET toegestaan om een mobiele telefoon ter hand te nemen. Dus ook niet om te kijken naar een appje, je route te checken of mama op te nemen.”

“Als het belangrijk is, doe oortjes in of stop langs de kant van de weg. Bespaar jezelf een bekeuring want hier zal weer meer op gehandhaafd gaan worden!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button