Den HelderJeugdVideo

’t Tuselant bij start schooljaar direct in de prijzen (video)

Advertentie:

Den Helder – Voor de tweede keer heeft Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) een wedstrijd voor de vergroening van schoolpleinen gehouden. De kwaliteit van de inzendingen was erg hoog. De scholen hebben allemaal een idee bedacht om een groener en watervriendelijker schoolplein te ontwerpen, inclusief motivatie en kostenoverzicht.

Alle inzendingen zijn beoordeeld op basis van kwaliteit van de motivatie, de bijdrage die er geleverd wordt aan klimaat adaptieve maatregelen, de betrokkenheid ofwel participatie van ouders en leerlingen. Er zijn drie winnaars gekozen door de vakjury. Deze winnaars ontvangen een cheque met het geldbedrag erop dat zij gewonnen hebben.

Op 17 augustus was de eerste prijsuitreiking bij ’t Tuselant in Den Helder. Dit werd feestelijk gevierd op de eerste schooldag na de vakantie met een brassband. De leerlingen konden niet wachten om het nieuwe plein in gebruik te nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button