Overige

Nationaal Reddingmuseum is dringend op zoek naar vrijwilligers

Den Helder – Het Nationaal Reddingmuseum heeft momenteel zo’n 60 vrijwilligers, maar heeft hard behoefte aan extra hulp. Zonder hun vrijwilligers zijn zij nergens, aldus het museum. Om het binnen de begrippen te houden; zij zijn de motor achter de reddingsboot en daar kunnen nieuwe vrijwilligers heel wat extra pk’s aan toevoegen. Vind jij het heerlijk om te varen en werkzaamheden uit te voeren binnen en buiten een museum in een gezellig, hecht team? Word dan ook vrijwilliger!

Waar is het Nationaal Reddingmuseum precies naar op zoek?
– Machinisten
– Dekpersoneel
– Algemene vrijwilligers

Het museum komt ook altijd graag in contact met mensen die denken dat zij iets anders kunnen betekenen qua werkzaamheden binnen het museum zelf. Vrijwilligers hebben altijd de mogelijkheid om eerst met verschillende collega’s mee te lopen om te kijken wat zij het leukst vinden, zodat iedereen op hen plek zit.

Meer informatie over de eerste twee functies en wat vrijwilligers kunnen verwachten is te vinden op https://www.reddingmuseum.nl/vacatures. Wie interesse heeft kan contact opnemen via info@reddingmuseum.nl of bellen naar 0223 618320 voor meer informatie.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button