Den HelderJeugdUitgaanVideo

Regenachtig begin voor Feestweek Visbuurt (video)

Advertentie:

Den Helder – De Visbuurt Feestweek is begonnen. Van 16 tot en met 21 augustus is het feest in de Helderse volksbuurt. Het programma biedt voor ieder wat wils: kermis, spelletjes voor de kinderen, volkszangers en natuurlijk de viswedstrijd en de gondelvaart. Het regenachtige begin heeft wat gevolgen voor het programma, maar mag de pret uiteraard niet drukken.

Mede-organisator Cees Jongbloed is ondanks het regenachtige begin erg blij met het verloop van de eerste avond en dag. “De Openingsavond was super, heel leuk dat de burgemeester er bij was. We kijken uit naar een prachtig feest. Het is nu misschien wat minder weer, maar goed het moet eerst minder worden zodat het later weer mooi kan worden!” Door het weer is er wel wat geschoven met het programma. De spelletjesmiddag voor de kinderen is verplaatst naar zaterdag 20 augustus, van 10 tot 13 uur en de optocht van de brassband vond nu plaats in de tent. “Af en toe een buitje laten we ons niet deren”, zegt Jongbloed, “echte Pilo-ers trotseren alle weersomstandigheden!”

Het volledige programma is te vinden op de Facebook pagina van de feestweek.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button