Hollands Kroon

Een dol fijn bedrag voor Maud

Advertentie:

Rick Brandsteder verzorgde afgelopen zondag 15 september het startschot op Sportcentrum VZV. Daar stonden de vele bolides en de tientallen deelnemers van To Ride A Dolphin te trappelen om een prachtige rit te maken over de wegen die Noord-Holland rijk is. Samen met de enige echte KITT (Knightrider) was dit een prachtig schouwspel om te zien.

Onderweg mochten de deelnemers opdrachten uitvoeren die ze in verrassende situaties brachten. Op de foto met je team in een leeg doel, wildvreemde garage of geopende brug waren maar een paar van de ludieke opdrachten die de organisatie van de Metakittrun had verzonnen.

Bij de finishplaats, rond de klok van 16.00 uur, konden de deelnemers verhalen uitwisselen en konden ze genieten van de overheerlijke BBQ. Aansluitend een loterij met prijzen. De dag werd afgesloten met het bekendmaken van de tussenstand tot nu toe. Maud uit ‘T Veld heeft voor haar dolfijnentherapie €15.000,- nodig. De teller staat nu op €3892,-. Een heel mooi bedrag, maar helaas nog niet genoeg.

Meer informatie en doneren is te vinden op https://metakittrun.nl/torideadolphin/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button