Sport

HCSC geeft wedstrijd uit handen tegen VSV

Advertentie:

Den Helder – HCSC heeft zaterdag in de derde klasse met 1-3 verloren van VSV. Het team van trainer Michel Kakisina had het duel lange tijd in handen, maar gaf een punt in het laatste kwartier toch nog uit handen.

Ondanks dat HCSC de betere was, opende VSV na een half uur onverwacht de score. HCSC zette ondanks de achterstand goed door en via Cross Tomasouw werd het gelijk. Vrijwel direct na de aftrap kreeg Jos Woortman een rode kaart bij HCSC. Dat brak de ploeg behoorlijk op.

In de tweede helft werd er teveel op de lange bal gespeeld, en dat werkte niet. VSV, dat zeer fysiek speelde, kon een kwartier voor tijd op 1-2  komen. Dat het in de laatste minuut nog 1-3 werd was alleen interessant voor de statistieken. HCSC blijft door dit verlies onderin staan. Zaterdag 11 november wacht een uitwedstrijd tegen Fortuna Wormerveer.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button