Uitgaan

Rondo Musica op vier verschillende locaties

Advertentie:

Tijdens Rondo Musica wordt muziek gespeeld op diverse locaties in Den Helder. Dit jaar vindt het plaats op zondag 6 oktober. Zowel de muziek als de locaties zijn met zorg uitgezocht. Op elke locatie kan er een half uur van een optreden worden genoten. Vervolgens gaat men aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt.

Kaarten zijn te koop voor € 20,00 of €10,00 voor Vrienden van Den Helder op vertoon van Vriendenpas. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst via het aanmeldformulier op onze website. De middag start om 13.00 en om 16.30 vindt de laatste voorstelling plaats.

Viertal muzikale acts
Flor de Amor is een muziekformatie met een Latijs-Amerikaans karakter. Een combinatie van opgetogen ritmes en af en toe een ballade met de charme van de eenvoud. Vaar mee in het bootje van Flor de Amor, ga aan land op de laatste rots.

De Ideale Maten is een echt Rotterdams trio dat barst van de ervaring. Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën, gloedvolle samenzang, Rotterdams tot op het bot in een smaakvolle aankleding. Strak in het pak, spitsvondig, ad rem en alert, spelen zij in op hun publiek.

De mannen van Bunch Of Barrels maken muziek uit de jaren ’60 en ’70, met hier en daar een uitstapje naar de folkmuziek. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, twinkelende mandoline, bluesharp, basic percussie, maar vooral meerstemmige vocalen. Bunch Of Barrels onderscheidt zich door meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs.

Amateurmuziekprijs
Marrit van Brummelen is winnaar van de amateurmuziekprijs 2019 van de Gemeente Den Helder en treedt regelmatig op met haar Americanaband Bark, maar ook met gelegenheidsbands. Zij brengt met haar project ‘Rumours’ een ode aan niemand minder dan Fleetwood Mac. Deze show geeft het gevoel van 1977, het jaar waarin het album Rumours verscheen. Een tijdloze plaat met hits als The Chain, Don´t stop, Go Your Own Way, en Dreams, stuk voor stuk nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Tijdens Rondo Musica worden de grootste hits van dit album ten gehore gebracht.

Meer informatie en het reserveren van kaarten kan op website www.vriendenvandenhelder.nl.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button