Den Helder

Werkzaamheden aan de Duinweg

Advertentie:

De asfaltwerkzaamheden aan de Duinweg (N502) worden vanaf 7 oktober uitgevoerd. De Duinweg wordt afgesloten tussen de Helmweg in Groote Keeten en de Callantsogervaart in Julianadorp. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Direct omwonenden kunnen ook tijdens de werkzaamheden hun woning/perceel bereiken. Voor (brom)fietsers en voetgangers blijft het fietspad naast de Duinweg open. Tijdens de werkzaamheden wordt het fietspad ook gebruikt door bromfietsers. Aan hen wel de vraag de snelheid te matigen in verband met de verkeersveiligheid.

De Firma WaakSaam werkt aan de N502 van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober, met 12 en 13 oktober als reservedata. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur. De N502 blijft met het oog op de verkeersveiligheid ook buiten werktijden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button