JeugdSport

Bovenbouwers basisschool in sportief duel

Adverentie

Den Helder – Het 6 vs 6 voetbaltoernooi is dit jaar dan zonder publiek, maar dat wil nog niet zeggen dat het er minder leuk, uitdagend en sportief van wordt. Woensdag 23 september trappen de eerste teams af op het Cruyff Court in Nieuw Den Helder. Team Sportservice Den Helder verwelkomt kinderen uit de groepen 7 en 8 die het tegen elkaar opnemen. Meedoen is gratis, maar het aantal plekken beperkt.

Woensdag 23 september spelen de jongens tegen elkaar, de week erop is ingepland als reservedag wanneer er veel inschrijvingen zijn of er sprake is van een afgelasting. De laatste voetbaldag, woensdag 7 oktober, gaan de meiden in een sportief duel van start. Tijdens de Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschappen staat het thema ‘respect’ altijd centraal.

Publiek blijft dit jaar thuis
Jamahl van Windt van het organiserende Team Sportservice licht toe waarom er helaas geen publiek kan zijn dit jaar. “We kunnen geen anderhalve meter garanderen langs de hekken van het Cruyff Court. Daarom vragen we met klem of het enthousiaste publiek dit jaar thuis wil blijven. We hopen hen volgend jaar weer te verwelkomen.” Per team zijn er maximaal drie volwassen begeleiders toegestaan, dit is één begeleider meer dan normaal. Na het spelen van de wedstrijd blijven de teams zoveel mogelijk bij elkaar.

Aanmelden moet via de speciale inschrijfsite Actief in Noord-Holland. Maak een account van een school aan en schrijf het team of de teams in. Tip van Jamahl: “Neem je eigen waterbidon mee! Wel zo lekker als je tussendoor even bij moet tanken.”

Inschrijven kan nog
Het Cruyff Court is te vinden aan de Texelstroomlaan 5. Deelname is gratis. Het is verstandig sportieve kleding te dragen tijdens de wedstrijden. De wedstrijdtijden zijn steeds van 14.30 tot 17.30 uur. Meer weten? Bel of mail Jamahl van Windt: 06-40610111, jvanwindt@teamsportservice.nl. Inschrijven kan alleen via www.noordhollandactief.nl, zoek op plaatsnaam en Team Sportservice. De directe link is deze: https://bit.ly/33A7Ua7.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button