Den HelderZakelijk

Dunselman tijdelijk naar de overkant

Advertentie:

Den Helder – De winkel van bakker Dunselman aan de Marsdiepstraat sluit zaterdag haar deuren. “Na 12 jaar is onze winkel aan de Marsdiepstraat klaar voor een vernieuwing”, laat Dunselman weten. “Zaterdag om 14:00 uur sluit de winkel en verhuizen wij tijdelijk naar de overkant.”

Vorig jaar is de winkel aan de Beatrixstraat verbouwd. “We merken dat dit concept in de smaak valt bij onze klanten”, vertelt Peter Dunselman. “De nieuwe winkel aan de Marsdiepstraat krijgt een soortgelijke inrichting. Overzichtelijk, met brede vitrines, ruime schappen en een grote oven waar de hele dag gebakken wordt. De combinatie tussen zelfbediening en winkelservice blijft en er komt een extra kassa, waardoor de wachttijden zullen verminderen.”

Tijdelijke winkel
De verbouwing gaat even duren, maar Dunselman blijft open, aan de overkant. “We maken een tijdelijke winkel in een ruimte aan de voorzijde van de Albert Heijn. De tijdelijke winkel is vanaf maandag 20 september geopend volgens de gewone openingstijden. Het assortiment blijft gelijk, maar door de kleinere ruimte is de voorraad beperkt.”

De tijdelijke winkel is geopend tot en met woensdag 6 oktober 14:00 uur.

Feestelijke opening
Op 7 oktober opent de verbouwde vestiging om 08:00 uur de deuren van de nieuwe winkel. “Om dat te vieren krijgen alle klanten bij een bestelling van minimaal tien euro, op donderdag 7 en vrijdag 8 oktober, een gratis Hazelnootschnitte, zolang de voorraad strekt. Om de opening nog grootser te vieren spelen we op zaterdag 9 oktober, onder leiding van een echte showmaster, het “Dunselman rad van fortuin”. Alle klanten kunnen op vertoon van hun kassabon een draai aan het rad geven en maken daarmee kans op heerlijke prijzen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button