Jeugd

Cursus Muzikale Basisvorming bij Cultuurschuur Wieringerwerf

Hollands Kroon – De cursus ‘Muzikale Basisvorming’ voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar start 25 oktober weer bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf. In de cursus gaan de kinderen onder andere zingen, met ritme experimenteren, luisteren en ervaren wat muziek doet, bewegen op muziek en ontdekken welke verschillende muziekstijlen er zijn.

Ook wordt er een begin gemaakt met het leren lezen van noten en ontdekken ze welke verschillende muziekinstrumenten er zoal zijn. De cursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten. De kosten zijn €48,-. De data zijn 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november, en 6 en 13 december 2022. De lessen duren van 15.15 uur tot 16.00 uur en worden gegeven door Karin van der Veen.

Ook meedoen aan deze cursus? Schrijf dan snel in. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ of mail naar muziekschooldecultuurschuur@gmail.com.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button