Jeugd

Cursus Muzikale Basisvorming bij Cultuurschuur Wieringerwerf

Advertentie:

Hollands Kroon – De cursus ‘Muzikale Basisvorming’ voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar start 25 oktober weer bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf. In de cursus gaan de kinderen onder andere zingen, met ritme experimenteren, luisteren en ervaren wat muziek doet, bewegen op muziek en ontdekken welke verschillende muziekstijlen er zijn.

Ook wordt er een begin gemaakt met het leren lezen van noten en ontdekken ze welke verschillende muziekinstrumenten er zoal zijn. De cursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten. De kosten zijn €48,-. De data zijn 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november, en 6 en 13 december 2022. De lessen duren van 15.15 uur tot 16.00 uur en worden gegeven door Karin van der Veen.

Ook meedoen aan deze cursus? Schrijf dan snel in. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ of mail naar muziekschooldecultuurschuur@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button