Hollands KroonSport

Kob Kongpipop geeft seminar Muay Thai bij Sportcentrum Hippogym

Hollands Kroon – Helemaal uit Thailand komt Kob Kongpipop naar Wieringen om een seminar te geven. Vrijdag 23 september is de Muay Thai-legende te gast bij Sportcentrum Hippogym. Iedereen met een hart voor kickboksen kan meedoen aan de training van ruim twee uur, die hij verzorgt. Stephan Taal van Hippogym is blij dat hij Kob weer mag verwelkomen in zijn sportcentrum. “Hij is al eerder bij ons geweest, in 2019. Dat was een geweldige avond. Hij zou een seminar geven van twee uur, maar bleef meer dan drie uur lesgeven. Hij had het naar zijn zin, vertelde hij.”

Taal leerde de master kennen in Thailand, waar hij meerdere lessen en seminars van hem volgde. “In ons sportcentrum geven we onder andere Cross Power en kickbokslessen. Ik vind het belangrijk om dat op de juiste manier over te brengen aan mijn deelnemers. Dus waar beter kun je het vak leren dan in het thuisland van deze sport? In Thailand beoefenen ze vanaf kleins af aan allerlei verdedigingssporten, waaronder Muay Thai. Het is daar heel normaal. Ik heb er al die keren dat ik er was heel veel geleerd.”

Na twee coronajaren is Kob dit jaar weer voor het eerst in Europa te zien. Hij maakt zijn Muay Thai-tour langs grote steden. En dus langs Hippolytushoef. Een uitgelezen kans voor iedereen die van kickboksen houdt, om eens van een groot meester les te krijgen. Die kans is niet alleen voor leden van Sportcentrum Hippogym weggelegd, ook als je geen lid bent kun je je inschrijven. Er is echter maar plek voor 25 deelnemers.

Wie bij die uitverkorenen wil horen, moet zich snel aanmelden want vol is vol. De kosten voor de twee uur durende seminar bedragen €25,-. Aanmelden kan via info@hippogym.nl. De training is vrijdag 23 september van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button