Den HelderOverige

Vitaliteitscheck voor 55-plussers

Den Helder – “Het is belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel blijft zitten, ook na je vijftigste. Daarom verzorgen we tijdens de Nationale Vitaliteitsweek een Vitaliteitscheck,” vertelt Jessica Glasbergen van Team Sportservice. De test is donderdag 22 september in De Boerderij. “We kijken met een aantal oefeningen naar de fysieke vitaliteit. De oefeningen zijn afgeleid van activiteiten uit het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen dragen of opstaan en weer gaan zitten. Maar vitaliteit is meer dan alleen een fit lichaam,” benadrukt de leefstijlcoach.

Verder is er deze dag een voedingsdeskundige die vragen beantwoordt op het gebied van voeding na je vijftigste. Want dat die behoefte verandert, is een feit. De Nationale Vitaliteitsweek omvat overigens veel meer activiteiten die te maken hebben met gezondheid. Deze staan vermeld op de site van Team Sportservice: https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/nieuws/vol-programma-tijdens-nationale-vitaliteitsweek/.

Wie mee wil doen aan de gratis Vitaliteitscheck kan zich aanmelden via jglasbergen@teamsportservice.nl of telefonisch 06 49712395. De check is in Boerderij de Schooten aan de Van Waardenburglaan 22 en duurt van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button