Zeemacht

MSV Zeemacht krijgt te weinig

Adverentie

Den Helder – MSV Zeemacht ging vrijdagavond in de eerste divisie met 2-3 onderuit tegen Winsum. Beide treffers werden gemaakt door Adrie Petronia.

Paal
In de eerste helft zag het publiek een energiek duel. Door Petronia kwam Zeemacht op voorsprong. Daarna had het team van trainer Ivar Waard, pech dat een inzet van Mike Zomerdijk op de paal terecht kwam. En ook Aron Swart was dicht bij een volgende treffer. Vrij onverwacht kwam de Groningse tegenstander op gelijke hoogte.

Kansen
In de tweede helft ging de tegenstander beter met de kansen om. En kwam uiteindelijk op 2-3 te staan, en die voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Zeemacht liet geen slecht spel zien, maar ging toch zonder punt naar de kleedkamer. Volgende week vrijdagavond is de uitwedstrijd in Leek tegen PKC ’83. Met iets meer geluk en volop inzet moet een goed resultaat voor Waard en zijn manschappen mogelijk zijn.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button