Hollands Kroon

Infoavond onderhoudswerk aan de weg in Breezand

Advertentie:

Begin 2020 worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en Burg. Lovinkstraat in Breezand. Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp.

Over deze werkzaamheden wordt woensdag 30 oktober een informatieavond georganiseerd om 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Een ingenieursbureau heeft het schetsontwerp centrumgebied vertaald in een ontwerp voor de inrichting van de Zandvaart, Burg. Lovinkstraat en het centrum van Breezand. Het inrichtingsontwerp moet nog afgemaakt worden, waarbij ruimte is voor ideeën uit de omgeving. Daarom organiseert de gemeente een informatieavond. Tijdens de avond wordt het ontwerp gepresenteerd, waarna er ruimte is om tips te geven.

U kunt zich aanmelden via deze link of telefonisch via 088-321 5000.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button