JeugdSport

Nat einde Zes tegen Zes op Cruyff Court

Advertentie:

Het begon zo mooi, een heerlijk zonnetje en veel kinderen uit groep zeven en acht die er zin in hadden. Na de uitleg van de regels gaven traditiegetrouw alle spelers elkaar een hand. Hierna werd door de aanvoerders van de teams de Respectvlag getekend. Helaas eindigde de middag met flinke regenbuien over het vorige week opnieuw geopende Cruyff Court. De regen kon de spelers niet deren, maar langs de kant werd het toch snel koud als je nat was.

zes tegen zes
Steen, Papier, Schaar voor de wedstrijd (DHfoto)

Wedstrijden
Het toernooi van 6×6 begon vorige week en ook deze week waren er weer teams om voor het kampioenschap van Den Helder te gaan. De wedstrijd staat onder leiding van Team Sportservice Den Helder. Zij leverden ook scheidsrechters en naast de sportieve prestatie was er veel aandacht voor Fair Play. Er waren te weinig meidenteams voor een aparte speeldag, maar de Jongensteams waren over het algemeen prima gemengd.

Side-events
Naast het Cruyff Court stond een voetbaldartbord en een basketbalbasket opgesteld. De teams die niet speelden werden uitgenodigd om hier hun kunnen te laten zien. En hoewel elke speler wel wist dat hij of zij de triple twintig moest raken, viel dat in de praktijk nog lang niet mee.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button