Den Helder

Zes jaar geëist tegen Julianadorper

Advertentie:

Het Openbaar Ministerie heeft donderdagmiddag zes jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen seriesteker René V. uit Julianadorp, die tussen november 2018 en februari van dit jaar vanuit zijn auto zeker vier keer heeft gestoken. Volgens het OM handelde hij niet in een opwelling, maar was hij ‘op jacht’. Hij doorkruiste heel Noord-Holland over landweggetjes.”

Hoewel hij officieel nog verdachte is, bekende V. geruime tijd geleden al. Eerst deed hij dat tegenover zijn vriendin, zo was donderdag te zien in de Alkmaarse rechtbank.

Op camerabeelden van een verborgen camera, die door de recherche in zijn auto was geïnstalleerd nadat hij in beeld was gekomen als verdachte van bedreiging en stalking, is te zien hoe hij na een uitnodiging van de politie om zich opnieuw op het bureau te melden, in een telefoongesprek met zijn vriendin tegenover haar bekent verantwoordelijk te zijn voor meerdere incidenten.

Lees meer bij onze mediapartner NH.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button