Cultuur/NatuurDefensieDen HelderUitgaan

Orkest Koninklijke Luchtmacht komt naar de Kampanje

Den Helder – De luchtmacht organiseerde altijd een concert voor relaties en omwonenden van Vliegkamp de Kooy. De afgelopen jaren kon het concert vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, maar op 25 november komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht weer naar Den Helder.

Het concert ‘Meet The Orchestra II’ vertelt met persoonlijke verhalen, foto’s en filmbeelden over de leden van het orkest en tegelijkertijd over de Koninklijke Luchtmacht in het algemeen. Tegelijkertijd viert het orkest ook haar 70-jarig bestaan. Onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs speelt het orkest een uiteenlopende selectie muziek, met solisten uit het orkest zelf en met gastzangeres Nyjolene Grey.

De voorstelling begint op 25 november om 20.00 (inloop vanaf 19.30) in Theater de Kampanje. Het concert is alleen bij te wonen met een toegangskaart, deze zijn aan te vragen bij het Toeristisch Infocentrum Den Helder. De kaarten zijn vanaf 1 november klaar om af te halen van maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 16 uur.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button