Den HelderJeugd

Peuters tussen de dieren bij De Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Vallei organiseert op donderdag 27 oktober weer een peutermoment. Kinderen tussen de twee en vier jaar zijn dan weer welkom om kennis te maken met de boerderijdieren. De activiteit start om 10.30 uur en is om 11.30 uur afgelopen. Eerst leest de organisatie een verhaaltje voor in het duurzaamheidscentrum.

Na het voorlezen gaan de peuters naar de boerderij om de dieren eten te geven. De geiten lusten wel wat kool of appel en de konijnen eten graag wortels. “De peuters ontdekken zo zelf wat de dieren lekker vinden”, zegt de organisatie. Vervolgens gaan de peuters hard aan het werk, want de geiten laten hun keutels echt overal vallen. Met bezems, scheppen en kruiwagens gaan de kinderen samen met hun begeleiders aan de slag om het geitenplein weer schoon en netjes te maken.

De kosten voor deze activiteit zijn €1,50 per peuter. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button