Texel

Texels echtpaar in de prijzen met Miljoenenjacht

Advertentie:

Texel – Voor Wiebe en Tineke uit Den Burg (Texel) werd de zondagavond een wel heel bijzondere. Onverwachts stond Winston Gerschtanowitz voor de deur om de twee te verrassen met maar liefst 214.000 euro. Wiebe nam een cheque van 107.000 euro in ontvangst, omdat studiowinnaar Yvonne uit Eindhoven dit bedrag won in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Omdat ze de enige deelnemers zijn in postcode 1791LG en meespelen met meerdere loten, winnen ze ook de 107.000 euro die over de postcode wordt verdeeld.

In het donker liep Winston met zijn zaklamp tussen de weilanden en schapen door naar het huis van de thuiswinnaars. Wiebe opende de deur en had hem al op televisie bij zijn huis gezien. Hij keek samen met zijn vrouw Tineke naar Miljoenenjacht, zoals ze altijd doen. Even later nam hij twee cheques in ontvangst: “Dit is toch echt super! We spelen al jaren mee en zeiden altijd: hier komen ze toch nooit. Dit komt voor ons ontzettend goed uit!”

Unieke uitreiking
Het bedrag dat door de kandidaat in de studio van Miljoenenjacht is gewonnen gaat ook naar een deelnemer van de Postcode Loterij ergens in Nederland. Daarnaast wordt datzelfde bedrag nog eens verdeeld over de deelnemers die meespelen met die winnende postcode. Omdat Wiebe in totaal met drie loten meespeelt en er geen andere mensen in de postcode meespelen, ontvangt hij daarom nóg eens 107.000 euro.

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Een van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot vijf miljoen euro te winnen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button