Sport

Bowlingclub De Windwijzer zoekt nieuwe leden

Adverentie

Den Helder – Bowlingclub De Windwijzer is op zoek naar nieuwe leden. De vereniging, die zowel mannelijke als vrouwelijke leden heeft, bowlt om de veertien dagen bij Hotel Den Helder. In 2024 viert De Windwijzer haar vijftigjarig jubileum.

Van oorsprong is De Windijzer een kegelclub, maar door verloop van leden hebben zij besloten om een bowlingclub te worden. Vanaf 2010 wordt gebowld in Bowlingcentrum Hotel Den Helder. “Wij zijn een gezelligheidsclub en vinden het leuk om te bowlen als hobby”, vertelt Wim Masen van De Windwijzer. “Dat neemt echter niet weg dat er onderling ook een vorm van competitie is. We hebben nu tien leden en bowlen één keer per veertien dagen op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur van september tot en met mei. Aan het einde van het seizoen wordt er altijd een gezellige afsluitingsavond georganiseerd waarbij er prijzen worden uitgereikt voor het hoogste aantal punten, de meeste strikes en spares.”

Geïnteresseerden die het ook wel leuk lijkt om te bowlen, kunnen vrijblijvend twee keer meespelen met Bowlingclub De Windwijzer. Daarna kan worden besloten om wel of niet lid te worden. Voor meer informatie of aanmeldingen kan contact worden opgenomen met de heer D. Minneboo via 0223-612189 of th.minneboo@quicknet.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button