Hollands KroonJeugdVideo

Sinterklaasintocht Wieringerwerf

Advertentie:

Sinterklaas kwam zaterdag ook aan in Wieringerwerf. Onder de muzikale begeleiding van Dweilorkest de Klinkers speelde de Pietenband sinterklaasliedjes. Jeffrey van Dok ontving samen met wethouder Theo Groot om precies 14.00 uur Sinterklaas bij de Cultuurschuur.

Na dit warme welkom en alle kinderen een hand te hebben gegeven volgde Sinterklaas zijn weg door Wieringerwerf. In eerste instantie leek het er op dat Sinterklaas te voet door het dorp moest vanwege een technisch problemen aan de koets, gelukkig was dit snel verholpen en kon op tijd worden vertrokken.

Voor de kinderen tot groep 5 was het daarna tijd voor het Sinterklaasfeest, onder leiding van goochelaar Dennis, in de Cultuurschuur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button