Nieuws

Thuiszege voor Den Helder Suns

Advertentie:

De Den Helder Suns hebben zaterdagavond in sporthal Sportlaan pas laat in de wedstrijd de overwinning naar zich toe weten te trekken. Tegenstander BAL uit Weert gaf zich zeker niet gemakkelijk gewonnen, maar trok na een sterk vierde kwart van de Suns aan het kortste eind: 72-67.

Met een block en score was het Josh Williams die namens de Suns de eerste score liet noteren. Roel Aarts noteerde met een vrije worp het eerste punt voor Weert. Na twee minuten hadden de Suns een comfortabele 7-1 voorsprong. De nieuwe Helderse Yank maakte er met zijn enige score 9-3 van. Met een driepunter van Elay Wirjo en een score van Sander Hollanders kwam Weert op een punt (9-8) en was de Helderse voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen. Toen Weert ook nog op voorsprong wist te komen, was dat reden voor coach Van Noord voor een time-out.

Lees verder bij Mediapartner Den Helder Actueel

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button