Hollands KroonPolitiek

D66 Hollands Kroon organiseert digitale bijeenkomst

Hollands Kroon – Afdeling Hollands Kroon van D66 organiseert een digitale bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst op 2 december zal door inwoners uit Hollands Kroon die D66 een warm hart toedragen, gebrainstormd worden over de thema’s die D66 voor haar verkiezingsprogramma (Tweede Kamerverkiezingen) heeft gekozen als uitgangspunten. Hoe kunnen deze uitgangspunten vertaald worden naar concrete dingen die D66 in de gemeente op kan pakken?

Zo is “Wij geven ieder kind een rijke schooldag met het beste onderwijs, kunst en cultuur, sport, muziek en een gezonde lunch” één van de uitgangspunten van het verkiezingsprogramma. De financiering van het onderwijs loopt weliswaar niet via de gemeente maar mogelijk kan er wel een impuls gegeven worden vanuit de gemeente om deze ontwikkeling in het onderwijs te stimuleren.

Ideeën en geïnteresseerd? Stuur dan een mail met naam, telefoonnummer en e-mailadres naar bestuur@d66hollandskroon.nl en er wordt contact opgenomen over hoe de aanmelder aan de bijeenkomst kan deelnemen. De dertien uitgangspunten die besproken worden zijn vermeld op de website www.D66.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button